2018-05-14 17:36

2018-05-14 17:36

Valbo nollat

FOTBOLL: Div 3 dam

Det blev förlust med 5–0 när Valbo på söndagen spelade borta mot Svarteborg/Stångenäs/Lysekil i division 3.

Valbo kämpade på bra, men fick inte i gång passningsspelet. Laget fick därmed jaga mycket boll i värmen, vilket i sin tur tog på krafterna. Hemmalaget lyckades sätta dit hela fem mål i matchen, trots att Andrea Svensson i Valbomålet stod för en strålande insats.

– Även om det blev tufft när spelet inte funkade, så tar vi med oss många bra individuella prestationer. Vi hade också med ett par yngre tjejer i Fillipa Sjögren och Matilda Karlsson som verkligen tog för sig, säger Anna Johansson ledare i HEF Valbo.

I tabellen ligger Valbo kvar i botten och på torsdag väntar en mycket tuff match då Åsebro/Brålanda kommer på besök till Ödeborgsvallen. Ett lag som vunnit alla sina tre matcher hittills och har 19–3 i målskillnad.

– Det är bara att ladda om och ta nya tag till den matchen, säger Anna Johansson.

Valbo kämpade på bra, men fick inte i gång passningsspelet. Laget fick därmed jaga mycket boll i värmen, vilket i sin tur tog på krafterna. Hemmalaget lyckades sätta dit hela fem mål i matchen, trots att Andrea Svensson i Valbomålet stod för en strålande insats.

– Även om det blev tufft när spelet inte funkade, så tar vi med oss många bra individuella prestationer. Vi hade också med ett par yngre tjejer i Fillipa Sjögren och Matilda Karlsson som verkligen tog för sig, säger Anna Johansson ledare i HEF Valbo.

I tabellen ligger Valbo kvar i botten och på torsdag väntar en mycket tuff match då Åsebro/Brålanda kommer på besök till Ödeborgsvallen. Ett lag som vunnit alla sina tre matcher hittills och har 19–3 i målskillnad.

– Det är bara att ladda om och ta nya tag till den matchen, säger Anna Johansson.

  • Pontus Nordwall

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.