2018-04-16 18:00

2018-04-16 18:00

Inget SM-slutspel för Alida

BOWLING: Skrufscha tog inte chansen

BK Skrufscha hade allt i egna händer inför de två sista omgångarna i elitserien.

Men oavgjort mot Cahoot och förlust i den sista avgörande matchen mot Högland innebar att laget slutade femma i serien och därmed missade SM-semifinalerna med minsta möjliga marginal.

Skrufscha, med Edstjejen Alida Molander i laget, fick en bra start mot Cahoot och vann den första serien med 4–1. Cahoot vände dock till ledning 9–6, innan Skrufscha kom tillbaka till 10–10 och räddade en poäng.

Mot Högland var dock laget chanslöst och föll med 5–15.

Men oavgjort mot Cahoot och förlust i den sista avgörande matchen mot Högland innebar att laget slutade femma i serien och därmed missade SM-semifinalerna med minsta möjliga marginal.

Skrufscha, med Edstjejen Alida Molander i laget, fick en bra start mot Cahoot och vann den första serien med 4–1. Cahoot vände dock till ledning 9–6, innan Skrufscha kom tillbaka till 10–10 och räddade en poäng.

Mot Högland var dock laget chanslöst och föll med 5–15.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.