2018-02-14 16:25

2018-02-14 16:25

Stina gav OS-kram till Bengtsforssonen Rikard Andreasson

PYONGCHANG

Uppmärksamma tv-tittare lade märke till att det första som Stina Nilsson gjorde efter att ha tagit sitt OS-guld under tisdagen, var att åka fram till Bengtsforssonen Rikard Andreasson och utdela en kram.

Rikard är som en del känner till heltidsanställd vallare Sveriges skidlandslag. Det var tveklöst vallningen som bidrog till segerglidet, och förklaringen till mycket av sprintframgången för Stina Nilsson.

Rikard Andreasson, 39 år, som här ses på en bild från sprintstafett på Långevi för några år sedan bor för närvarande i Sälen men har sitt föräldrahem i Bengtsfors.

 

Rikard är som en del känner till heltidsanställd vallare Sveriges skidlandslag. Det var tveklöst vallningen som bidrog till segerglidet, och förklaringen till mycket av sprintframgången för Stina Nilsson.

Rikard Andreasson, 39 år, som här ses på en bild från sprintstafett på Långevi för några år sedan bor för närvarande i Sälen men har sitt föräldrahem i Bengtsfors.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.