2017-12-06 09:45

2017-12-06 09:45

Ny världscupchans för Viktor Thorn

SKIDOR: Tar plats i truppen till Davos

Bengtsforssonen Viktor Thorn missade världscuppremiären i finska Ruka på grund av förkylning och även förra helgens världscuptävlingar i Lillehammer. Men han får en ny chans.

Viktor Thorn finns med i den svenska trupp som tagits ut att tävla i världscupen i Davos nu i helgen. Thorn är en av totalt tio herrar som får chansen. Även Oskar Svensson, som också missat två världscuphelger på grund av förkylning, får chansen.

På damsidan får elva åkare chansen i helgens världscup.

Tävlingarna i Davos utgörs av en fristilssprint på lördag och en fristilsdistans på söndag.

Viktor Thorn finns med i den svenska trupp som tagits ut att tävla i världscupen i Davos nu i helgen. Thorn är en av totalt tio herrar som får chansen. Även Oskar Svensson, som också missat två världscuphelger på grund av förkylning, får chansen.

På damsidan får elva åkare chansen i helgens världscup.

Tävlingarna i Davos utgörs av en fristilssprint på lördag och en fristilsdistans på söndag.

  • Mattias Modéen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.