2017-10-08 21:10

2017-10-08 21:12

Nästan 250 sprang X-trail

X-TRAIL: Skön löpning i terrängen mellan Bengtsfors och Billingsfors

Den femte upplagan av terrängloppet X-Trail var förlagt till Långeviområdet. De allra flesta tyckte att det var en skön sträcka att löpa.

– Det var en rolig bana. En bra blandning av upp och nerförslöpning och härligt att springa på stigar, betygsatte Sofie Nelson från Åmål, som var snabbast bland damerna på den längsta distansen 22 kilometer.

Johannes Öhlin från Göteborg var snabbast bland herrarna på den långa distansen, men alla som kom i mål kändes sig som vinnare och fick var sin medalj vid målgång.

En längre text finns att läsa i tisdagens upplaga av Dalslänningen.

– Det var en rolig bana. En bra blandning av upp och nerförslöpning och härligt att springa på stigar, betygsatte Sofie Nelson från Åmål, som var snabbast bland damerna på den längsta distansen 22 kilometer.

Johannes Öhlin från Göteborg var snabbast bland herrarna på den långa distansen, men alla som kom i mål kändes sig som vinnare och fick var sin medalj vid målgång.

En längre text finns att läsa i tisdagens upplaga av Dalslänningen.

  • Mattias Modéen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.