2018-08-10 11:42

2018-08-10 11:42

Rätt helg för konståkning

DALS LÅNGED

I fredagens Dalslänningen finns ett reportage om Konståkning i Dalsland. Tyvärr har det blivit fel datum för när konstnärerna inom Galleri Olika håller sina ateljéer öppna. Det är nästa lördag och söndag som det är möjligt att besöka konstnärerna i deras ateljéer, inte nu i helgen.

De totalt elva konstnärerna ställer dock ut redan i helgen, med sin samlingsutställning på Galleri Olika. Den utställningen pågår 11-16 augusti.

Vi beklagar den felaktiga uppgiften om Konståkningen i dagens tidning.

De totalt elva konstnärerna ställer dock ut redan i helgen, med sin samlingsutställning på Galleri Olika. Den utställningen pågår 11-16 augusti.

Vi beklagar den felaktiga uppgiften om Konståkningen i dagens tidning.

  • Mattias Modéen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.