2018-01-10 20:00

2018-01-10 20:00

Rekord på Not Quite

FENGERSFORS: 30 000 besökare på Not Quite under 2017

Not Quite hade rekord i antal besökare under 2017, omkring 30 000 personer ska ha besökt anläggningen i Fengersfors.

Vid Not Quite har det som vanligt arrangerats konstutställningar, sålts konst, hantverk och bröd på Brukets godaste bland annat och så har en ny upplaga av matevenemanget Glupsk genomförts.

Under tidigare år har Not Quite haft mellan 25 000 och 27 000 besökare. Förutom svenskar har besökarna även varit tyskar, norrmän, holländare, amerikaner, engelsmän och en del kineser.

Anna Lena Ingemansson, anställd på Not Quite, tror att anledningen till ökningen står att finna i ett starkt program under 2017 när det gäller utställningar med stor variation. Många tidigare besökare har kommit tillbaka eftersom de uppskattat det breda program Not Quite erbjudit.

Vid Not Quite har det som vanligt arrangerats konstutställningar, sålts konst, hantverk och bröd på Brukets godaste bland annat och så har en ny upplaga av matevenemanget Glupsk genomförts.

Under tidigare år har Not Quite haft mellan 25 000 och 27 000 besökare. Förutom svenskar har besökarna även varit tyskar, norrmän, holländare, amerikaner, engelsmän och en del kineser.

Anna Lena Ingemansson, anställd på Not Quite, tror att anledningen till ökningen står att finna i ett starkt program under 2017 när det gäller utställningar med stor variation. Många tidigare besökare har kommit tillbaka eftersom de uppskattat det breda program Not Quite erbjudit.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.