2017-10-05 10:01

2017-10-05 10:01

Lokal variant av oktoberfest

BALDERSNÄS: Lokal variant

På lördag, är det åter dags för en lokal Bayerninspirerad oktoberfest på Baldersnäs herrgård.

Det kommer att serveras tyrolerkorv med surkål och öl. För musiken svarar pop- och rockbandet Reborn band med medlemmar från Bäckefors och Mellerud. Sättningen består av Edsleskogsbördige Bele Fransson, Morgan Ottosson, Bengt Johansson och Christer Mårtensson. De bjuder på pop och rock från 1960-talet och framåt. Det blir även tävlingar. Oktoberfesten är en populär årlig folkfest i München som anordnas i månadsskiftet september–oktober. Det är en av Europas största folkfester (bilden är från ett sådant tillfälle).

Det kommer att serveras tyrolerkorv med surkål och öl. För musiken svarar pop- och rockbandet Reborn band med medlemmar från Bäckefors och Mellerud. Sättningen består av Edsleskogsbördige Bele Fransson, Morgan Ottosson, Bengt Johansson och Christer Mårtensson. De bjuder på pop och rock från 1960-talet och framåt. Det blir även tävlingar. Oktoberfesten är en populär årlig folkfest i München som anordnas i månadsskiftet september–oktober. Det är en av Europas största folkfester (bilden är från ett sådant tillfälle).