2017-07-28 18:00

2017-07-28 18:00

Skön blues och allsångsförsök

DALS-ED

Den sista av tre trivselkvällar vid timmerhusen i Ed hade otur med vädret.

Det började regna på eftermiddagen och inte mer än ett 60-tal personer betalade inträde för att lyssna på bluesartisten Sofie Reed, en dalkulla sedan länge boende i USA, som sjöng både blues och svenska sånger.

Hon försökte också få igång publiken med allsång.

Hjälp på scenen hade Sofie Reed av basisten Russel Jackson. Här är ett litet tv-klipp från trivselkvällen.

Det började regna på eftermiddagen och inte mer än ett 60-tal personer betalade inträde för att lyssna på bluesartisten Sofie Reed, en dalkulla sedan länge boende i USA, som sjöng både blues och svenska sånger.

Hon försökte också få igång publiken med allsång.

Hjälp på scenen hade Sofie Reed av basisten Russel Jackson. Här är ett litet tv-klipp från trivselkvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.