2017-06-05 11:00

2017-06-05 11:00

Vinst för barnkör i Brålanda

KARLSTADS STIFT

Låtskrivaren Dan Rosengren och sånggruppen Uppdraget från Brålanda vann Världens fests musikfestival i Västerås i fredags. Vinsten på 25 000 kronor ska gruppen spendera på ett besök på Liseberg, enligt Svenska kyrkans sajt. Sångarna är elva–tolv år gamla och vann med bidraget ”Vi har ett uppdrag – uppdraget är vi”.

Låtskrivaren Dan Rosengren och sånggruppen Uppdraget från Brålanda vann Världens fests musikfestival i Västerås i fredags. Vinsten på 25 000 kronor ska gruppen spendera på ett besök på Liseberg, enligt Svenska kyrkans sajt. Sångarna är elva–tolv år gamla och vann med bidraget ”Vi har ett uppdrag – uppdraget är vi”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.