2018-07-03 09:16

2018-07-03 09:16

Badhus stärker samarbetsandan

INSÄNDARE: L bemöter badhuskritik

Liberalernas förslag om att bygga ett badhus väcker uppmärksamhet. De flesta är positiva, vilket glädjer oss, men även tveksamma röster hörs. Kjell Johansson anser i fredagstidningen att förslaget inte är verklighetsanpassat.

Som argument tar han upp att kommunen har en historia av att dåligt ta tillvara samarbetsmöjligheter med turistföretagare. Vi drar den motsatta slutsatsen. Genom samarbete mellan många goda krafter kommer byggandet av ett badhus stärka framtidstro och samarbetsanda i vår kommun.

Till de som tycker det är meningslöst att lägga fram ett förslag utan stöd av en politisk majoritet vill jag säga: Om tio veckor är det val, får vi då framgång kommer vi driva frågan om badhus under kommande mandatperiod. Ett meningsfullt val kräver att det finns alternativ. Vi kommer att redovisa fler förslag på prioriteringar och uppmanar övriga partier att göra detsamma.

Carl Kullgren

Liberalerna i Bengtsfors

Som argument tar han upp att kommunen har en historia av att dåligt ta tillvara samarbetsmöjligheter med turistföretagare. Vi drar den motsatta slutsatsen. Genom samarbete mellan många goda krafter kommer byggandet av ett badhus stärka framtidstro och samarbetsanda i vår kommun.

Till de som tycker det är meningslöst att lägga fram ett förslag utan stöd av en politisk majoritet vill jag säga: Om tio veckor är det val, får vi då framgång kommer vi driva frågan om badhus under kommande mandatperiod. Ett meningsfullt val kräver att det finns alternativ. Vi kommer att redovisa fler förslag på prioriteringar och uppmanar övriga partier att göra detsamma.

Carl Kullgren

Liberalerna i Bengtsfors

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.