2018-05-15 10:02

2018-05-15 10:02

Liberaler - bygg badhuset tillsammans med Ed och Färgelanda

Simhall:

Svar till liberalernas Adam Clason, Dalslänningen den 11 maj.

Liberalerna har inte gett upp hoppet om en Dalslandskommun. De tre kommunerna Bengtsfors, Dals-Ed och Färgelanda saknar alla ett kommunalt badhus, vilket Mellerud och Åmål har. Dalslands sjukhus har en varmvattenbassäng. Bygg badhuset ihop med den så löser vi problemet för Bengtsfors, Dals-Ed och Färgelanda med samarbete istället för kommunsammanslagning.

Det är inte så lätt att vara optimist när utvecklingen för Dalsland är ibland ett steg framåt men för det mesta två steg bakåt. Inför valet lovar partierna mycket i olika frågor. I Bengtsfors kommun vill liberalerna att väljarna ska köpa grisen i säcken om vem som ska regera i kommunen.

Jerker Johansson

Centerpartiet

Svar till liberalernas Adam Clason, Dalslänningen den 11 maj.

Liberalerna har inte gett upp hoppet om en Dalslandskommun. De tre kommunerna Bengtsfors, Dals-Ed och Färgelanda saknar alla ett kommunalt badhus, vilket Mellerud och Åmål har. Dalslands sjukhus har en varmvattenbassäng. Bygg badhuset ihop med den så löser vi problemet för Bengtsfors, Dals-Ed och Färgelanda med samarbete istället för kommunsammanslagning.

Det är inte så lätt att vara optimist när utvecklingen för Dalsland är ibland ett steg framåt men för det mesta två steg bakåt. Inför valet lovar partierna mycket i olika frågor. I Bengtsfors kommun vill liberalerna att väljarna ska köpa grisen i säcken om vem som ska regera i kommunen.

Jerker Johansson

Centerpartiet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.