2017-11-14 08:07

2017-11-14 08:07

Parkeringsrestriktioner under våra politikers värdighet

Parkering:

När Bengtsfors för några år sedan skulle införa lapplisor hade jag ett samtal med ansvarig på kommunhuset, varvid jag påpekade att Bengtsfors egentligen inte hade några parkeringsproblem om man jämförde med omvärlden och till exempel Stockholm. Jag fick då svaret att Bengtsfors nog egentligen inte hade några större problem – ”men det ska vara perfekt”!

Parkeringsskivan verkar ha samma status. Jag har då aldrig haft några problem att hitta parkeringsplats, varken vid Coop eller ICA. Jag har handlat där i 27 år under alla möjliga dagar och tider. I stället för att införa restriktioner borde de ansvariga göra ansträngningar att skaffa flera parkeringsplatser, eftersom halva kommunens invånare har miltals att åka till tätorten. Att ägna sig åt det ohederligaste legala geschäftet i Sverige - parkeringsbestämmelserna - borde vara under våra politikers värdighet!

Stockholm har en parkeringspolitik med vilken de gör allt de kan för att utestänga övriga Sverige från att de ska besöka innerstaden. Bengtsfors tätort verkar ha samma inställning – ni som inte bor i tätorten, inom gångavstånd från affärerna, sköt er själva och kom inte hit och besvära oss med era bilar!

Vilis Bungss

När Bengtsfors för några år sedan skulle införa lapplisor hade jag ett samtal med ansvarig på kommunhuset, varvid jag påpekade att Bengtsfors egentligen inte hade några parkeringsproblem om man jämförde med omvärlden och till exempel Stockholm. Jag fick då svaret att Bengtsfors nog egentligen inte hade några större problem – ”men det ska vara perfekt”!

Parkeringsskivan verkar ha samma status. Jag har då aldrig haft några problem att hitta parkeringsplats, varken vid Coop eller ICA. Jag har handlat där i 27 år under alla möjliga dagar och tider. I stället för att införa restriktioner borde de ansvariga göra ansträngningar att skaffa flera parkeringsplatser, eftersom halva kommunens invånare har miltals att åka till tätorten. Att ägna sig åt det ohederligaste legala geschäftet i Sverige - parkeringsbestämmelserna - borde vara under våra politikers värdighet!

Stockholm har en parkeringspolitik med vilken de gör allt de kan för att utestänga övriga Sverige från att de ska besöka innerstaden. Bengtsfors tätort verkar ha samma inställning – ni som inte bor i tätorten, inom gångavstånd från affärerna, sköt er själva och kom inte hit och besvära oss med era bilar!

Vilis Bungss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.