2018-10-09 15:04

2018-10-09 15:04

Födelsedagskalas för 80 till 100-åringar

STENEBY/TISSELSKOG

Många hade hörsammat Steneby–Tisselskogs församlingars inbjudan att fira 80 -85 -90 -95 -100 år och över med ett kalas i Steneby församlingshem.

Ett vackert dukat långbord mötte gästerna, god smörgåstårta, tårta och kaffe avnjöts ihop med sång och musik som framfördes av Lena Henrikson och Tone Abrahamsson. Många kära återseenden och minnen dryftades under kalaset som avslutades med utdelning av vackra röda rosor, födelsedagssång och hurrarop.

Ett vackert dukat långbord mötte gästerna, god smörgåstårta, tårta och kaffe avnjöts ihop med sång och musik som framfördes av Lena Henrikson och Tone Abrahamsson. Många kära återseenden och minnen dryftades under kalaset som avslutades med utdelning av vackra röda rosor, födelsedagssång och hurrarop.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.