2018-08-31 13:26

2018-08-31 13:26

Elever från 1968 samlades

BENGTSFORS: Glatt återseende

I maj 1968 var det ett glatt gäng som avslutade sina år i samrealskolan Bengtsfors i avgångsklass 4,4a. Den 18 augusti, 50 år senare möttes 26 elever från klassen. De var alla samlade i Bengtsfors på initiativ av eleverna Monica Åström och Lars-Olof Flink.

Det var ett fräscht pensionärsgäng som återsåg varandra och det blev ett glatt återseende, mycket prat och skratt och gamla minnen och tillbakablickande. På bilden ses sittande nedre raden vänster: Berit Vernersson, Mona-Lisa Illingworth, Ann-Charlotte Axelsson, Marianne Aronsson-Schärer, Ann-Mari Hedström, Inga-Lill Palmestedt, Eja Eriksson. Mellanraden från vänster: Agneta Stål, Lena Brander, Gunvor Björn, Inger Olsson, Gunnel Axelsson, Lena Lagerqvist, Kristina Andersson, Lars-Olof Flink. Övre raden från vänster: Monica Åström, Christina Abrahamsson,Gunilla Balder,Thomas Tyrenhag, Bengt Emanuelsson, Glenn Sjöberg, Leif-Olof Emanuelsson, Göran Andersson.

Det var ett fräscht pensionärsgäng som återsåg varandra och det blev ett glatt återseende, mycket prat och skratt och gamla minnen och tillbakablickande. På bilden ses sittande nedre raden vänster: Berit Vernersson, Mona-Lisa Illingworth, Ann-Charlotte Axelsson, Marianne Aronsson-Schärer, Ann-Mari Hedström, Inga-Lill Palmestedt, Eja Eriksson. Mellanraden från vänster: Agneta Stål, Lena Brander, Gunvor Björn, Inger Olsson, Gunnel Axelsson, Lena Lagerqvist, Kristina Andersson, Lars-Olof Flink. Övre raden från vänster: Monica Åström, Christina Abrahamsson,Gunilla Balder,Thomas Tyrenhag, Bengt Emanuelsson, Glenn Sjöberg, Leif-Olof Emanuelsson, Göran Andersson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.