2018-07-03 09:15

2018-07-03 09:15

De äldsta uppmärksammades

BÄCKE - ÖDSKÖLT: Födelsedagskalas

mitten på juni var det födelsedagskalas för de församlingsbor i Bäcke –Ödskölt som under 2018 fyllt eller fyller 80, 85, 90, 95, 100 och mer.

Det blev en glädjefylld eftermiddag med härligt prat runt det festligt dukade bordet. Deltagarna fick höra sång och musik av Lena Henriksson och Tone Abrahamsson samt tal och andakt av diakon Laila Andrén. På bilden ses från vänster övre raden: Laila Andrén, Berit Johansson, Leif Lund, Margit Joelsson. Nedre raden: Karin Johannesson, Ethel Appelgren. Foto: Privat.

Det blev en glädjefylld eftermiddag med härligt prat runt det festligt dukade bordet. Deltagarna fick höra sång och musik av Lena Henriksson och Tone Abrahamsson samt tal och andakt av diakon Laila Andrén. På bilden ses från vänster övre raden: Laila Andrén, Berit Johansson, Leif Lund, Margit Joelsson. Nedre raden: Karin Johannesson, Ethel Appelgren. Foto: Privat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.