2018-04-27 08:34

2018-04-27 08:34

Medalj till Dan Tervaniemi

STOCKHOLM: Kunglig uppvaktning

Dan Tervaniemi som byggt upp Rastakedjan sedan han 1974 köpte sin första restaurang i Brålanda tilldelades härom dagen Kungliga patriotiska sällskapets medalj som belöning för framstående entreprenörskap och nydanande insatser i näringslivet.

Dan Tervaniemis yrkesliv handlar om arbete i och med restaurang, i dag har kedjan 24 restauranger. Medaljen överlämnades av Prins Daniel vid Sällskapets årshögtid på Riddarhuset.

Dan Tervaniemis yrkesliv handlar om arbete i och med restaurang, i dag har kedjan 24 restauranger. Medaljen överlämnades av Prins Daniel vid Sällskapets årshögtid på Riddarhuset.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.