2018-01-11 19:08

2018-01-11 19:08

Nyfödda uppvaktades i Ärtemark

ÄRTEMARK: Mötte tomten för första gången

I samband med den årliga julgransskakningen i Ärtemark uppmärksammades de barn som fötts under 2017. Totalt har det fötts sex barn i socknen under året.

Det var totalt ett 50-tal personer som närvarande under högtidsstunden, med såväl nyfödda med föräldrar, som anhöriga och andra besökare. Det bjöds på fika med lussebullar och pepparkaka och dans kring granen och tomtebesök. På bilden syns, från vänster: Ann-Britt Martinsson, kassör byalaget, Markus Fredriksson ordförande byalaget, familjen Forsling Alexander, Harry ,Ivar och Sandra – Familjen Andersson/ Larsson, Elias Andersson (barn), Jan Larsson, Jeanette Andersson (mamma) och Linnea – Familjen Lindström/ Johansson, Edvin Lindström, Sofie Johansson och Axel Lindström – Familjen Martinsson/Rosen, Martina, Arvid, Willard och Tomas Rosen. Familjen Moa Bjaaland, mamma Josefin Mönteg, pappa Simon Bjaaland samt familjen Nicolina Marsell ,Mamma Fredrika Marsell, pappa Marcus Marsell saknas på bild.

Det var totalt ett 50-tal personer som närvarande under högtidsstunden, med såväl nyfödda med föräldrar, som anhöriga och andra besökare. Det bjöds på fika med lussebullar och pepparkaka och dans kring granen och tomtebesök. På bilden syns, från vänster: Ann-Britt Martinsson, kassör byalaget, Markus Fredriksson ordförande byalaget, familjen Forsling Alexander, Harry ,Ivar och Sandra – Familjen Andersson/ Larsson, Elias Andersson (barn), Jan Larsson, Jeanette Andersson (mamma) och Linnea – Familjen Lindström/ Johansson, Edvin Lindström, Sofie Johansson och Axel Lindström – Familjen Martinsson/Rosen, Martina, Arvid, Willard och Tomas Rosen. Familjen Moa Bjaaland, mamma Josefin Mönteg, pappa Simon Bjaaland samt familjen Nicolina Marsell ,Mamma Fredrika Marsell, pappa Marcus Marsell saknas på bild.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.