2018-08-10 15:59

2018-08-10 15:59

Tjuv bröt upp källarfönster

NÄTTJEBACKA

Strax innan lunch på fredagen fick polisen ett samtal om att någon eller några ska ha tagit sig in i ett hus i Nättjebacka, Färgelanda kommun. Huset ska ha varit obebott men möbler och annat gods fanns kvar i huset.

Förövarna ska ha tagit sig in i huset genom att ha brutit upp ett källarfönster.

Polisen var på plats under fredagen och upprättade en anmälan om inbrott, men det var oklart om något saknades.

Förövarna ska ha tagit sig in i huset genom att ha brutit upp ett källarfönster.

Polisen var på plats under fredagen och upprättade en anmälan om inbrott, men det var oklart om något saknades.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.