2018-08-08 16:33

2018-08-08 16:33

Bilbrand i Dals Långed

DALS LÅNGED: Avspärrat under släckningsarbetet

Av okänd anledning började en bil brinna vid Stenebyvägen i Dals Långed i onsdags eftermiddag.

Privatpersoner försökte först släcka elden, men larmade sedan räddningstjänsten. Larmet kom klockan 13.12. En styrka från Bengtsfors och en från Dals Långed på totalt åtta man deltog i släckningsarbetet. Räddningstjänsten begränsade elden till bilen.

Därför var det aldrig någon fara för spridning till den intilliggande byggnaden och skogen bredvid. Under släckningsarbetet var vägen avstängd.

Privatpersoner försökte först släcka elden, men larmade sedan räddningstjänsten. Larmet kom klockan 13.12. En styrka från Bengtsfors och en från Dals Långed på totalt åtta man deltog i släckningsarbetet. Räddningstjänsten begränsade elden till bilen.

Därför var det aldrig någon fara för spridning till den intilliggande byggnaden och skogen bredvid. Under släckningsarbetet var vägen avstängd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.