2018-07-19 14:10

2018-07-19 17:21

Polisen varnar för vägpirater

DALSLAND

Polisen uppmanar trafikanter att se upp för vägpirater (rånare) som försöker få dem att stanna.

– Jag råkade själv nyligen ut för några som stod med en minibuss vid Dalskog. När jag tog upp polisbrickan och frågade vad de höll på med så blev de väldigt oroliga, berättar kriminalkommissarie Per-Erik Vister på polisen i Dalsland.

Polisen uppmanar trafikanter som stannar för folk som står längs vägarna att hålla bildörrarna låsta och endast veva ner rutan en liten bit och fråga vad saken gäller.

– Jag råkade själv nyligen ut för några som stod med en minibuss vid Dalskog. När jag tog upp polisbrickan och frågade vad de höll på med så blev de väldigt oroliga, berättar kriminalkommissarie Per-Erik Vister på polisen i Dalsland.

Polisen uppmanar trafikanter som stannar för folk som står längs vägarna att hålla bildörrarna låsta och endast veva ner rutan en liten bit och fråga vad saken gäller.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.