2018-07-12 11:54

2018-07-12 11:54

Stal cigarretter i Skåpakiosken

SKÅPAFORS

Natten till torsdag skedde ett inbrott och stöld vid Skåpakiosken vid väg 164. Någon eller några hade brutit sönder fönstret och tagit sig in. Där hade cigarretter med mera stulits till ett okänt värde.

Det fanns under gårdagen ännu inga spår efter inbrottstjuven eller tjuvarna.

Natten till torsdag skedde ett inbrott och stöld vid Skåpakiosken vid väg 164. Någon eller några hade brutit sönder fönstret och tagit sig in. Där hade cigarretter med mera stulits till ett okänt värde.

Det fanns under gårdagen ännu inga spår efter inbrottstjuven eller tjuvarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.