2018-07-12 11:55

2018-07-18 09:45

Bytet blev kvar i Kaminhuset

FÄRGELANDA

Under helgen som gick var det ett inbrott i Kaminhuset vid infarten till Färgelanda samhälle.

Någon eller några hade brutit upp en gammal dörr som stått stängd i massor av år, och tagit sig in på kontoret och i butiken. De hade gått igenom utrymmena grundligt och även packat ner dator och verktyg i påsar och väskor, men inte fått med sig detta.

– Polisen tror att de kanske har blivit skrämda och flytt, säger Kaminhusets ägare Roland Eriksson. De tog sig ut genom ett fönster.

Eventuellt fick tjuvarna med sig något, men Roland Eriksson har inte upptäckt något större som saknas. Polisen undersökte brottsplatsen under måndagen.

Någon eller några hade brutit upp en gammal dörr som stått stängd i massor av år, och tagit sig in på kontoret och i butiken. De hade gått igenom utrymmena grundligt och även packat ner dator och verktyg i påsar och väskor, men inte fått med sig detta.

– Polisen tror att de kanske har blivit skrämda och flytt, säger Kaminhusets ägare Roland Eriksson. De tog sig ut genom ett fönster.

Eventuellt fick tjuvarna med sig något, men Roland Eriksson har inte upptäckt något större som saknas. Polisen undersökte brottsplatsen under måndagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.