2018-07-11 08:44

2018-07-11 08:44

KD-politiker besöker polisen i Ed: "Viktigt med polisiär aktivitet"

DALS-ED

Kristdemokratiska riksdagsledamoten Penilla Gunther besöker i dag, onsdag, på förmiddagen polisens mobila kontor på torget i Dals Ed.

– Det är viktigt att hela Fyrbodal omfattas av polisiär aktivitet, och att medborgarna känner sig trygga med insatserna. Därför är mobila poliskontor ett redskap för att finnas med reguljär verksamhet ute i alla kommuner, säger Penilla Gunther.

– Att förebygga och motverka vardagsbrott så de inte blir inkörsporten till grövre brottslighet, kan inte nog understrykas för tilliten till rättssamhället, avslutar Penilla Gunther.

 

– Det är viktigt att hela Fyrbodal omfattas av polisiär aktivitet, och att medborgarna känner sig trygga med insatserna. Därför är mobila poliskontor ett redskap för att finnas med reguljär verksamhet ute i alla kommuner, säger Penilla Gunther.

– Att förebygga och motverka vardagsbrott så de inte blir inkörsporten till grövre brottslighet, kan inte nog understrykas för tilliten till rättssamhället, avslutar Penilla Gunther.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.