2018-07-10 11:01

2018-07-12 09:12

Man väcktes och körde i kapp tjuvar

BENGTSFORS

Vid halv fem-tiden på tisdagsmorgonen väcktes en man i Bengtsfors av att två tjuvar höll på att bryta sig in i hans bostad vid Bäcken-området.

De båda tjuvarna skrämdes på flykten, men mannen tog upp jakten i sin bil och lyckades köra i kapp dem. Han lyckades också få tillbaka stöldgodset – två lådor med okänt innehåll – innan tjuvarna åter försvann. Mannen tog senare kontakt med polisen och gjorde en anmälan. Han ska också ha filmat de båda tjuvarna.

De båda tjuvarna skrämdes på flykten, men mannen tog upp jakten i sin bil och lyckades köra i kapp dem. Han lyckades också få tillbaka stöldgodset – två lådor med okänt innehåll – innan tjuvarna åter försvann. Mannen tog senare kontakt med polisen och gjorde en anmälan. Han ska också ha filmat de båda tjuvarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.