2018-06-11 15:32

2018-06-11 15:32

Kvinna blev slagen i Dals-Ed

DALS-ED: Man misstänkt för grov kvinnofridskränkning

En kvinna ringde under söndagseftermiddagen till polisen och anmälde att hon blivit slagen av en man hon har ett förhållande med. Enligt anmälan ska mannen även ha hotat henne och uttryckt sig nedsättande.

Under kvällen hämtade polisen in mannen till förhör. Det är oklart hur han ställer sig till anklagelserna, men en anmälan om grov kvinnofridskränkning har upprättats.

Händelsen inträffade i Dals-Eds kommun.

Under kvällen hämtade polisen in mannen till förhör. Det är oklart hur han ställer sig till anklagelserna, men en anmälan om grov kvinnofridskränkning har upprättats.

Händelsen inträffade i Dals-Eds kommun.

  • Mattias Modéen

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.