2018-04-16 15:10

2018-04-16 15:10

Rattfylla i Färgelanda

FÄRGELANDA: Polisen tog körkortet

En man i 50–årsåldern körde i diket på länsväg 2081 i närheten av Näsböle utanför Färgelanda på söndagskvällen. När polis kom till platsen blåste mannen positivt och han erkände att han druckit alkohol.

Polisen omhändertog körkortet och kallade på bärgare som fick ta hand om bilen.

I bilen färdades även ett barn, som blev körd till socialjouren i Uddevalla.

Ingen person skadades i olyckan.

Polisen omhändertog körkortet och kallade på bärgare som fick ta hand om bilen.

I bilen färdades även ett barn, som blev körd till socialjouren i Uddevalla.

Ingen person skadades i olyckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.