2018-01-12 14:42

2018-01-12 14:42

Man misstänks för grov olovlig körning

BÄCKEFORS

En man i 40-årsåldern stoppades av polisen när han vid tretiden på natten till fredag kom körandes på väg 166 i Bäckefors.

Mannen är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha kört personbil utan att ha haft rätt till detta. Enligt polisen ska han ha gjort sig skyldig till samma brott tidigare och det är därför som den olovliga körningen anses vara grov.

Polisen överlämnar nu ärendet vidare till åklagare.

En passagare i den aktuella bilen kunde dessutom inte identifiera sig och eftersom han är medborgare i Norge fick den norska polisen konsulteras.

På torsdagskvällen stannade polisen också en bilist som inte stannat för stoppskylten vid Steneby. Mannen får betala böter för detta.

Mannen är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha kört personbil utan att ha haft rätt till detta. Enligt polisen ska han ha gjort sig skyldig till samma brott tidigare och det är därför som den olovliga körningen anses vara grov.

Polisen överlämnar nu ärendet vidare till åklagare.

En passagare i den aktuella bilen kunde dessutom inte identifiera sig och eftersom han är medborgare i Norge fick den norska polisen konsulteras.

På torsdagskvällen stannade polisen också en bilist som inte stannat för stoppskylten vid Steneby. Mannen får betala böter för detta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.