2018-01-10 21:37

2018-01-10 22:15

Ägare släckte brand i villa

RÄNNELANDA

Räddningstjänsten fick strax efter klockan 21 på onsdagskvällen rycka ut till en brand i en villa norr om Rännelanda mellan Högsäter och Hedekas.

– Det visade att en brand startat via skorstenen men ägaren kunde med hjälp av en släckare dämpa branden. När vi kom tid så släckte vi glöd i bjälklaget, berättar Peter Grönros vid Norra Älvsborgs räddningsförbund.

Räddningstjänsten gick sedan också in med värmekamera för att kontrollera att inte glöden spridit sig. Ingen kom till skada i samband med branden.

– Det visade att en brand startat via skorstenen men ägaren kunde med hjälp av en släckare dämpa branden. När vi kom tid så släckte vi glöd i bjälklaget, berättar Peter Grönros vid Norra Älvsborgs räddningsförbund.

Räddningstjänsten gick sedan också in med värmekamera för att kontrollera att inte glöden spridit sig. Ingen kom till skada i samband med branden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.