2017-12-07 09:45

2017-12-07 09:45

Man togs för olovlig körning

BILLINGSFORS

En man i 70-årsåldern ska på onsdagseftermiddagen ha gjort sig skyldig till olovlig körning på Sidan södra i Bengtsfors.

Polisen stoppade mannen, först för misstanke om rattfylleri, men det ska alltså ha handlat om olovlig körning.

Polisen stoppade mannen, först för misstanke om rattfylleri, men det ska alltså ha handlat om olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.