2017-12-06 04:32

2017-12-06 12:21

Två gripna efter inbrott under natten

MELLERUD

Två män i 20-årsåldern har gripits misstänkta för inbrott efter att de fastnat på kameror i bostaden och sedan stoppats av polisen i närheten.

Enligt Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen region Väst, var det ett väktarbolag som larmade polisen vid midnatt efter att de kunnat se det pågående inbrottet i villan, som ligger strax nordväst om Mellerud.

– Sedan stoppar vi en bil i närheten och hittar saker i fordonet som styrker att de har varit på platsen, säger han.

Föraren i bilen misstänks även för rattfylleri.

Enligt Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen region Väst, var det ett väktarbolag som larmade polisen vid midnatt efter att de kunnat se det pågående inbrottet i villan, som ligger strax nordväst om Mellerud.

– Sedan stoppar vi en bil i närheten och hittar saker i fordonet som styrker att de har varit på platsen, säger han.

Föraren i bilen misstänks även för rattfylleri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.