2017-12-04 16:28

2017-12-04 16:35

Biljakt på 172:an slog ut ström vid Facklan och Bilbolaget

BÄCKEFORS

Vid 16-tiden på måndagen jagades en grå bil av polis i riktning mot Bäckeforshållet. I korsningen mellan väg 172 och 166 i höjd med Facklan, körde bilen ner trafikdelaren på plats.

Efter det fortsatte färden i riktning in mot samhället och på vägen krockade den förföljda bilen med ett elskåp. Följden blev att strömmen till Facklans värdshus och Bilbolaget slogs ut helt. Bland annat kan det vara svårt att nå företaget på telefon.

Färden ändades och enligt uppgifter från vittnen till Dalslänningen brottades föraren ned av polis och försågs med handfängsel.

Efter det fortsatte färden i riktning in mot samhället och på vägen krockade den förföljda bilen med ett elskåp. Följden blev att strömmen till Facklans värdshus och Bilbolaget slogs ut helt. Bland annat kan det vara svårt att nå företaget på telefon.

Färden ändades och enligt uppgifter från vittnen till Dalslänningen brottades föraren ned av polis och försågs med handfängsel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.