2017-11-14 14:50

2017-11-14 18:02

Dödshotad vit älg välkommen i Dalsland

BENGTSFORS: Kjell Johansson öppnar sitt vilthägn om det behövs

Den vita älgen i Gunnarskog i Arvika kommun i Värmland, som blev riksbekant sedan Edas kommunalråd Hans Nilsson (HEL), filmade den och lade ut ett klipp som blev viralt på nätet, riskerar att skjutas. Detta sedan en kvinna med hundar jagats av älgen, och polisen nu öppnat för skyddsjakt.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto