2017-09-13 17:05

2017-09-13 17:05

Marcus Birro och Michael Strandberg i Ärtemarkskogarna

BENGTSFORS

Filmen som Michael Strandberg och Marcus Birro spelade in i Bengtsfors och Ärtemark för en tid sedan, finns nu att se på bland annat Marcus Birros och podden Öppet hjärtas Facebooksida.

Poddkändisarna, författaren Marcus Birro och entreprenören Michael Strandberg var som Dalslänningen berättade om den 22 augusti i Bengtsfors och framför allt Ärtemark där Michael Strandberg ville visa Marcus Birro vad man gör i de dalsländska skogarna.

– Han ska få skjuta, åka båt och köra fyrhjuling. Sådant vi gör här, sade då Michael Strandberg. Så blev det också, och resultatet är en promotionfilm för podden Öppet hjärta som inom kort kommer att finnas på MTG med Dalsland i blickpunkten.

Här är länken till filmen.

Poddkändisarna, författaren Marcus Birro och entreprenören Michael Strandberg var som Dalslänningen berättade om den 22 augusti i Bengtsfors och framför allt Ärtemark där Michael Strandberg ville visa Marcus Birro vad man gör i de dalsländska skogarna.

– Han ska få skjuta, åka båt och köra fyrhjuling. Sådant vi gör här, sade då Michael Strandberg. Så blev det också, och resultatet är en promotionfilm för podden Öppet hjärta som inom kort kommer att finnas på MTG med Dalsland i blickpunkten.

Här är länken till filmen.