2017-09-12 19:02

2017-09-12 19:02

Trängsel och kommers i Bengtsfors - Se vårt bildspel

BENGTSFORS: Inarbetad Bonnamarknad

Den sjunde bonnamarknaden i Bengtsfors artade sig till ett riktigt gemytligt och välbesökt arrangemang.

Vädret var inte att klaga på utan blev bara bättre och bättre och lite duggregn i början ställde inte till det för knallar och besökare.

Marknadsgeneralen Madelene Wilhelmsson hade all anledning att vara nöjd. Bland knallarna fanns många som deltagit under alla år, men också nytillkomna och sådana med stor vana vid allehanda höstmarknader. Kommersen var god och liksom tidigare år sålde många attraktiva produkter slut under de fyra timmar marknaden pågick.

Dubbla led

Flera butiksägare som flyttat ut lite på gatan uppgav att de hade gott om besökare denna lördag, och även bakluckeloppisen på Storgatan i dubbla led hade full kommers. Klockan 12 presenterads Årets företagare i Bengtsfors, se separat artikel, och en stor publik samlades på Nygårdstorget.

Svårbedömt

Hur många deltagare marknaden hade är svårt att uppskatta då folk var spridda från Bergers och upp till Nygårdstorget. Parkering var svår att finna enligt många Dalslänningen talat med. En uppskattning av att mellan ett och två tusen personer fanns i centrum under marknadsdagen torde inte vara omöjlig.

Marknadsgeneralen Madelene Wilhelmsson var nöjd:

– Det var en bra mix med försäljare, och många sålde till och med slut. Nu är marknaden väletablerad och många försäljare sa redan på marknaden att de återkommer nästa år. Många vill köpa närproducerat idag och den gemytliga stämningen gör att man känner sig glad och ”rik” för att det finns så mycket bra i vår närhet!

Vädret var inte att klaga på utan blev bara bättre och bättre och lite duggregn i början ställde inte till det för knallar och besökare.

Marknadsgeneralen Madelene Wilhelmsson hade all anledning att vara nöjd. Bland knallarna fanns många som deltagit under alla år, men också nytillkomna och sådana med stor vana vid allehanda höstmarknader. Kommersen var god och liksom tidigare år sålde många attraktiva produkter slut under de fyra timmar marknaden pågick.

Dubbla led

Flera butiksägare som flyttat ut lite på gatan uppgav att de hade gott om besökare denna lördag, och även bakluckeloppisen på Storgatan i dubbla led hade full kommers. Klockan 12 presenterads Årets företagare i Bengtsfors, se separat artikel, och en stor publik samlades på Nygårdstorget.

Svårbedömt

Hur många deltagare marknaden hade är svårt att uppskatta då folk var spridda från Bergers och upp till Nygårdstorget. Parkering var svår att finna enligt många Dalslänningen talat med. En uppskattning av att mellan ett och två tusen personer fanns i centrum under marknadsdagen torde inte vara omöjlig.

Marknadsgeneralen Madelene Wilhelmsson var nöjd:

– Det var en bra mix med försäljare, och många sålde till och med slut. Nu är marknaden väletablerad och många försäljare sa redan på marknaden att de återkommer nästa år. Många vill köpa närproducerat idag och den gemytliga stämningen gör att man känner sig glad och ”rik” för att det finns så mycket bra i vår närhet!