2017-03-14 06:00

2017-03-14 10:09

Nosigt jobb är roligt jobb för hundarna

HUNDKURS

Bengtsfors brukshundklubb fick i lördags besök av instruktören och författaren Helena Lindhe, som berättade om och lärde ut grunderna i nosework – en aktivitet som är både nyttig och rolig för hundar och hundägare.

Så här gick det till när några av hundarna fick testa att söka lukten av eukalyptus, inne i och utanför lokalen vid hundklubben i Dingelvik.

Bengtsfors brukshundklubb fick i lördags besök av instruktören och författaren Helena Lindhe, som berättade om och lärde ut grunderna i nosework – en aktivitet som är både nyttig och rolig för hundar och hundägare.

Så här gick det till när några av hundarna fick testa att söka lukten av eukalyptus, inne i och utanför lokalen vid hundklubben i Dingelvik.