2016-11-24 14:57

2016-11-24 14:57

Man på moped stoppad för rattfylleri i Ed

DALS-ED

En man i 50-årsåldern stoppades vid elvatiden på torsdagen av polisen i Ed. Mannen körde en moped och patrullen uppmärksammade att mannen körde vingligt.

När han stoppades blåste han positivt med 1,2 promille alkohol i utandningsluften, vilket är över gränsen för grovt rattfylleri. Men eftersom mannen körde moped och saknar körkort kommer han endast att straffas med dagsböter.

En man i 50-årsåldern stoppades vid elvatiden på torsdagen av polisen i Ed. Mannen körde en moped och patrullen uppmärksammade att mannen körde vingligt.

När han stoppades blåste han positivt med 1,2 promille alkohol i utandningsluften, vilket är över gränsen för grovt rattfylleri. Men eftersom mannen körde moped och saknar körkort kommer han endast att straffas med dagsböter.