2016-10-09 10:23

2016-10-09 10:23

En fyllerist omhändertogs

DALS-ED

Eds höstmarknad verkar ha gått lugnt tillväga, åtminstone om man pratar med polisen.

Det rapporteras om ett omhändertagande av en fyllerist. Det var en person som ska ha stört musiken på en restaurang. Personen blev omhändertagen på Storgatan vid tvåtiden natten till söndag, enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Det rapporteras om ett omhändertagande av en fyllerist. Det var en person som ska ha stört musiken på en restaurang. Personen blev omhändertagen på Storgatan vid tvåtiden natten till söndag, enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.