2016-09-23 17:21

2016-09-23 17:21

Dalslands sjukhus får bäst betyg

BÄCKEFORS

Vårdcentralen vid Dalslands sjukhus i Bäckefors är mycket uppskattad av sina patienter.

Det visar en undersökning som Vårdföretagarna har gjort. Patienter vid drygt 1 000 vårdcentraler i landet har tillfrågats och i Västra Götaland toppar Dalslands sjukhus listan över de bästa offentligt drivna vårdcentralerna. Bland de sammanlagt 195 vårdcentralerna i Västra Götaland är det en liten privat vårdcentral i Rävlanda i Härryda kommun som får allra bäst betyg (vårdcentralen ligger på trettonde plats i hela riket). Det är också de privata vårdcentralerna som överlag får bäst betyg i Västra Götaland. Som landets bästa vårdcentral rankas Äppelvikens läkarmottagning i Stockholm.

Det visar en undersökning som Vårdföretagarna har gjort. Patienter vid drygt 1 000 vårdcentraler i landet har tillfrågats och i Västra Götaland toppar Dalslands sjukhus listan över de bästa offentligt drivna vårdcentralerna. Bland de sammanlagt 195 vårdcentralerna i Västra Götaland är det en liten privat vårdcentral i Rävlanda i Härryda kommun som får allra bäst betyg (vårdcentralen ligger på trettonde plats i hela riket). Det är också de privata vårdcentralerna som överlag får bäst betyg i Västra Götaland. Som landets bästa vårdcentral rankas Äppelvikens läkarmottagning i Stockholm.