2016-09-21 19:37

2016-09-22 09:29

Villainbrott i Billingsfors

BILLINGSFORS

Vid lunchtid på onsdagen polisanmäldes ett villainbrott i Billingsfors.

En okänd gärningsman tog sig in i huset genom att bryta upp en altandörr. Villaägaren var vid tillfället bortrest och det är okänt om några värdesaker har försvunnit i samband med händelsen. Klart är i alla fall att det var rejält stökigt inne i villan.

En okänd gärningsman tog sig in i huset genom att bryta upp en altandörr. Villaägaren var vid tillfället bortrest och det är okänt om några värdesaker har försvunnit i samband med händelsen. Klart är i alla fall att det var rejält stökigt inne i villan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.