2016-08-09 08:18

2016-08-09 08:28

Singelolycka norr om Ödskölt

ÖDSKÖLT

Vid halvåtta tiden på måndagskvällen inträffade en singelolycka norr om Ödskölt på väg 172.

Det var en personbil som hade voltat och låg i diket. Föraren som var ensam i bilen var skadad och fick klippas loss ur bilvraket av räddningstjänsten, för att föras till sjukhus med ambulans till Näl.

Bilen har kört av vägen och voltat ett flertal gånger innan den hamnat i diket. Hastigheten bedöms av räddningstjänsten på plats ha varit hög. Föraren var obältad, men hade inte slungats ur bilen och hade klarat sig förhållandevis bra.

Olyckan inträffade i slutet av den raksträcka strax efter Ödskölt där det flera gånger tidigare hänt olyckor med allvarlig utgång:

– Vi markerar till vägverket, men det tar sin tid, konstaterar räddningschef Anders Olsson.

Det var en personbil som hade voltat och låg i diket. Föraren som var ensam i bilen var skadad och fick klippas loss ur bilvraket av räddningstjänsten, för att föras till sjukhus med ambulans till Näl.

Bilen har kört av vägen och voltat ett flertal gånger innan den hamnat i diket. Hastigheten bedöms av räddningstjänsten på plats ha varit hög. Föraren var obältad, men hade inte slungats ur bilen och hade klarat sig förhållandevis bra.

Olyckan inträffade i slutet av den raksträcka strax efter Ödskölt där det flera gånger tidigare hänt olyckor med allvarlig utgång:

– Vi markerar till vägverket, men det tar sin tid, konstaterar räddningschef Anders Olsson.