2016-08-08 15:07

2016-08-08 15:07

Kvinna i huset när tjuven kom

RÅGGÄRD/ELLENÖ: Flera inbrott i bostäder

Under helgen har det varit flera bostadsinbrott i Färgelanda kommun. Vid ett av dem fanns en kvinna i huset när tjuvarna tog sig in.

I fredags kväll fick polisen ett samtal om ett inbrott i en bostad i Råggärd. Polisen begav sig till platsen för ta upp en anmälan och för att säkra eventuella spår. Vid anmälningstillfället var det oklart om något hade stulits.

Vid femtiden på lördag morgon fick polisen ett telefonsamtal om ett pågående inbrott på Solbacken. När polisen kommer till platsen en dryg halvtimma efter samtalet, var förövarna borta. Polisen kunde säkra vissa spår på platsen, men det var oklart om något är stulet.

Ett tredje inbrott inträffade natten till söndag. Det var när en man kom hem till villan i Ellenö på kvällen som han konstaterade att någon eller några hade tagit sig in i huset via en balkong. Det var oreda på övervåningen och det ska ha saknats en plånbok. Vid inbrottstillfället ska mannens mor ha befunnit sig i huset, men hon ska inte ha sett eller hört något av inbrottet.

I fredags kväll fick polisen ett samtal om ett inbrott i en bostad i Råggärd. Polisen begav sig till platsen för ta upp en anmälan och för att säkra eventuella spår. Vid anmälningstillfället var det oklart om något hade stulits.

Vid femtiden på lördag morgon fick polisen ett telefonsamtal om ett pågående inbrott på Solbacken. När polisen kommer till platsen en dryg halvtimma efter samtalet, var förövarna borta. Polisen kunde säkra vissa spår på platsen, men det var oklart om något är stulet.

Ett tredje inbrott inträffade natten till söndag. Det var när en man kom hem till villan i Ellenö på kvällen som han konstaterade att någon eller några hade tagit sig in i huset via en balkong. Det var oreda på övervåningen och det ska ha saknats en plånbok. Vid inbrottstillfället ska mannens mor ha befunnit sig i huset, men hon ska inte ha sett eller hört något av inbrottet.