2016-07-01 13:41

2016-07-01 13:41

Tågen går oftare igen

DALSLAND

Tågturerna mellan Trollhättan/Vänersborg och Göteborg blir fler och direkttåget mellan Säffle och Göteborg återinförs, skriver TTela på sin webb.

När Säffletågets turlista, som även påverkar DAlslandsresenärerna, förändrades med ett byte i Trollhättan i december förra året, protesterade många resenärer med upprop och namninsamlingar. Budskap som Västtrafik nu har tagit till sig.

Förändringarna är en del i den satsning på 119 miljoner kronor som Västtrafik gör inför 2017.

När Säffletågets turlista, som även påverkar DAlslandsresenärerna, förändrades med ett byte i Trollhättan i december förra året, protesterade många resenärer med upprop och namninsamlingar. Budskap som Västtrafik nu har tagit till sig.

Förändringarna är en del i den satsning på 119 miljoner kronor som Västtrafik gör inför 2017.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.