2016-05-21 12:00

2016-05-21 12:00

Hjältar anonymt prisade

HÖGSÄTER: "Vi tackar för lotterna"

De här sex brandmännen, Carl-Johan Oscarsson, Stefan Dahl, Thomas Ahlbom, Tommy Widén, och knästående Victor Johansson och Pelle Hellqvist, hjälpte en ko ur ett kärr i Råggärd i förra veckan.

När läsaren Birgitta läste Dalslänningens artikel om händelsen, blev hon så rörd att hon köpte trisslotter i present till räddningspersonalen. I torsdags tog gänget emot presenten, förmedlad av Dalslänningens reporter.

När läsaren Birgitta läste Dalslänningens artikel om händelsen, blev hon så rörd att hon köpte trisslotter i present till räddningspersonalen. I torsdags tog gänget emot presenten, förmedlad av Dalslänningens reporter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.