2016-05-01 12:09

2016-05-01 12:09

Drogpåverkad man sprang från polisen

DALS-ED

Natten till i dag söndag, vid tvåtiden, bevittnade polisen en vinglig mopedfärd i Ed.

När polisen stannade ekipaget slängde föraren mopeden och började springa från platsen mot en camping. När polisen fick fatt i honom var han våldsam samt stökig så polisen handfängslade mannen, som är född 1986.

Polisen misstänkte att mannen var drogpåverkad och tog därför med honom för provtagning.

– Mannen var såpass berusad så innan polisen kunde hålla förhör med honom fick han nyktra till, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

När polisen stannade ekipaget slängde föraren mopeden och började springa från platsen mot en camping. När polisen fick fatt i honom var han våldsam samt stökig så polisen handfängslade mannen, som är född 1986.

Polisen misstänkte att mannen var drogpåverkad och tog därför med honom för provtagning.

– Mannen var såpass berusad så innan polisen kunde hålla förhör med honom fick han nyktra till, säger polisens presstalesman Ulla Brehm.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.