2016-04-12 16:38

2016-04-12 16:38

Förpackningar klara

FÄRGELANDA: Ett steg till i Dalspiras nysatsning

Mejeriet Dalspira, som första veckan i juni lanserar komjölk i matbutikerna i Västra Götaland, är nu klart med sina förpackningar.

Arbetet gjordes av ett reklamföretag i Göteborg tillsammans med mejeriet i Rännelanda.

– Vi har försökt få fram vår värdegrund och vad vi vill uppnå med vår mjölkproduktion, säger mejeriets vd Malin Jakobsson om motiven på förpackningarna.

Det som återstår innan komjölksprodukterna lanseras, är mejeriets flytt från Rännelanda till Björnhuset i Färgelanda. I mitten av maj kommer förpackningsmaskinen. Hittills har det mesta gått enligt planerna, enligt Malin Jakobsson.

– Vi har varit ute mycket och pratat om den här satsningen eftersom vi börsintroducerade bolaget, och vi har nästan bara fått positiva reaktioner, säger hon.När mejeriet är i full gång kommer 15–20 gårdar leverera sin mjölk till Färgelanda.

Arbetet gjordes av ett reklamföretag i Göteborg tillsammans med mejeriet i Rännelanda.

– Vi har försökt få fram vår värdegrund och vad vi vill uppnå med vår mjölkproduktion, säger mejeriets vd Malin Jakobsson om motiven på förpackningarna.

Det som återstår innan komjölksprodukterna lanseras, är mejeriets flytt från Rännelanda till Björnhuset i Färgelanda. I mitten av maj kommer förpackningsmaskinen. Hittills har det mesta gått enligt planerna, enligt Malin Jakobsson.

– Vi har varit ute mycket och pratat om den här satsningen eftersom vi börsintroducerade bolaget, och vi har nästan bara fått positiva reaktioner, säger hon.När mejeriet är i full gång kommer 15–20 gårdar leverera sin mjölk till Färgelanda.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.