2016-03-23 13:12

2016-03-23 13:12

Tjuvar krokade upp fönster

BILLINGSFORS

En granne upptäckte på tisdagen att det varit inbrott i ett av husen på Nedre Terassgatan i Billingsfors. När polisen kom till platsen kunde de konstatera att någon hade krossat en ruta och på sätt kunna sticka in handen för att kroka upp fönstret.

En tv är stulen, men eftersom det är ett fritidshus, och ägarna inte var där, är det oklart om det försvunnit något mer.

En tv är stulen, men eftersom det är ett fritidshus, och ägarna inte var där, är det oklart om det försvunnit något mer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.