2016-03-22 14:44

2016-03-22 14:44

Ambulans hämtade berusad man

BENGTSFORS

Både ambulanspersonal och en polispatrull var på plats i centrala Bengtsfors vid lunchtid på tisdagen, där en man druckit sig redlöst berusad.

Platsen var det lilla torget framför Dalslands sparbank och Leva och bo. Enligt vittnen var mannen så berusad, att han fick föras iväg med ambulans. Mannen var i det närmaste utslagen, men kvicknade till en aning när han hjälptes in i ambulansen.

Platsen var det lilla torget framför Dalslands sparbank och Leva och bo. Enligt vittnen var mannen så berusad, att han fick föras iväg med ambulans. Mannen var i det närmaste utslagen, men kvicknade till en aning när han hjälptes in i ambulansen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.