2016-03-18 14:22

2016-03-18 14:23

Misstänkt vapenbrott

DALS-ED: Polisinsats i Ed mitt på dagen

I samband med ett tjänsteärende på Jordbrovägen i Ed i onsdags vid middagstid hittade polisen ammunition i form av en patron.

Fyndet gjordes i anslutning till att en personbil skulle fraktas bort. En anmälan är upprättad och en förundersökning om vapenbrott inledd. Med hänvisning till detta vill polisen inte säga mer. Det kan dock sluta med att händelser rubriceras som ringa vapenbrott.

Fyndet gjordes i anslutning till att en personbil skulle fraktas bort. En anmälan är upprättad och en förundersökning om vapenbrott inledd. Med hänvisning till detta vill polisen inte säga mer. Det kan dock sluta med att händelser rubriceras som ringa vapenbrott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.