2016-03-01 15:37

2016-03-01 15:37

Plånbok och jacka försvann vid inbrott

BENGTSFORS

På tisdagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på en tandläkarmottagning på Storgatan i Bengtsfors.

Någon hade stulit bland annat en plånbok och en jacka inne från mottagningen.

Ett vittne har berättat att han sett en kvinna, bärandes på en matta, som gick och kände på dörrar på Storgatan kvällen före. Kvinnan ska bland annat ha varit vid tandläkarmottagningen och känt på dörren. Enligt vittnet har kvinnan gått in på mottagningen och efter ett tag kommit ut med en påse.

Dörren till tandläkarmottagningen var inte uppbruten och mattan hittades utanför polisstationen på tisdagen.

Någon hade stulit bland annat en plånbok och en jacka inne från mottagningen.

Ett vittne har berättat att han sett en kvinna, bärandes på en matta, som gick och kände på dörrar på Storgatan kvällen före. Kvinnan ska bland annat ha varit vid tandläkarmottagningen och känt på dörren. Enligt vittnet har kvinnan gått in på mottagningen och efter ett tag kommit ut med en påse.

Dörren till tandläkarmottagningen var inte uppbruten och mattan hittades utanför polisstationen på tisdagen.